Marijke Van Zutphen
Culinaire Huiskamer Bijeenkomsten met gastsprekers en colloquia
Marijke Van Zutphen is gastvrouw, organisator en kok van de culinaire huiskamer bijeenkomsten met colloquia voor gasten en spreker. Vanuit haar brede interesse vraagt zij sprekers een inleiding te geven tot samenspraak. Het betreft onder andere filosofische, theologische, astronomische, kunst en muziek onderwerpen. Marijke kookt culinair en de gerechtjes, verdeeld over de avond, zijn uitgebreid en gevarieerd. Met diëten houdt zij altijd rekening en zijn voor haar een uitdaging. De wijnen zijn zorgvuldig per gerecht geselecteerd. Ze komen rechtstreeks van de wijnhuizen, van Sauter Velp, van ’t Wijnhuys Huissen en van Kaasspeciaalzaak ’t Zuivelhoekje uit de Steenstraat in Arnhem. De groenten en het fruit zijn biologisch geteeld. Het vlees komt van de biologische slager Jacko Folkerts. De vis komt van de Zilte Zeemeermin. De friandises van Christiaan, te Velp
copyright 2015 Marijke Van Zutphen